Hoe gaan wij te werk

Pasithea kan uw instelling of organisatie op verschillende manier van dienst zijn. We kunnen in geval van nood in een korte tijd kijken of we een geschikte kandidaat hebben voor het roostergat dat is ontstaan.

We zijn projectmatig in te zetten. U heeft voor een bepaalde periode vervanging nodig in een bepaalde functie. Of het nu gaat om een persoonlijk begeleider of groeps/dagbestedingsmedewerker. Wij hebben kandidaten en kijken per locatie en wensen van de opdrachtgever wie hiervoor geschikt is. Op die manier staat er een betrouwbare proffesional voor u klaar om de stabiliteit en continuiteit van de zorg te waarborgen.

Ook kunnen we als een woongroep of dagbestedingslocatie dermate ondersteuning nodig heeft, een cirkel van medewerkers leveren. Vooraf worden duidelijke doelstellingen geformuleerd en afspraken gemaakt. Dit zodat de begeleiders van Pasithea hun taak kennen. We ondersteunen zowel op de werkvloer als in coaching van het team. Zo bieden we de opdrachtgever de ruimte om op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. We blijven net zo lang totdat het team weer zelfstandig functioneert. Waardoor de kwaliteit van zorg nooit in het geding is en er naderhand een goed functionerend team staat.

Tel: 0618911645